02 d’octubre 2009

El Consell Pastoral crea la figura del Cap de Suport i Gestió i nomena Àngels Vilaró pel càrrec

El Consell Pastoral ha cregut oportú crear una nova figura dins l’organització de la Comunitat de Sant Ildefons; és el Cap de Suport i Gestió. Aquesta nova figura es situa sota la direcció del Rector i del Consell Pastoral i s’emmarca dins el conjunt de les persones de bona voluntat, que amb el seu treball responsable i esforç desinteressat fan possible que la Parròquia avanci en la seva missió pastoral i de servei als altres.

L'objectiu del Cap de Suport i Gestió és impulsar la Parròquia cap el futur i les seves funcions són:

1.) Donar suport al Consell Pastoral, als òrgans de gestió i administració, i als grups d’activitats pastorals i socials.

2.) Enfortir els vincles d’unió i coordinació dels diferents grups amb el Consell Pastoral i la Comunitat de Sant Ildefons.

3.) Potenciar la comunicació i la informació dins i fora de la Comunitat.

4.) Vetllar pel bon funcionament de les instal·lacions i serveis.

5.) Actualitzar els espais a fi que la Parròquia sigui un lloc acollidor,
confortable, actual i atractiu, que convidi a la participació i integració
de tota les persones que s’hi atansin, especialment els joves i els nens.

6.) Aprofitar els recursos materials i humans que la Comunitat de Sant Ildefons pot oferir en benefici d’altres comunitats amb més necessitats i menys recursos.

7.) Promoure si s’escau, nous projectes adaptats a les noves necessitats i als signes dels temps.

Aquesta nova responsabilitat l' ha assumit l'Àngels Vilaró i Castelltort, membre del darrer Consell Pastoral, antiga catequista i persona vinculada a la nostra comunitat des de fa molts anys.

Li agraïm la seva bona disposició, i us demanem el vostre ajut i col·laboració, perquè pugui dur a terme la seva tasca amb eficàcia i encert .


Cap de Suport i Gestió: una nova figura dins l’organització de la Parròquia de Sant Ildefons.

Per què un Cap de Suport i Gestió?

La Parròquia de Sant Ildefons és una comunitat de creients en Jesucrist, que realitza la seva funció pastoral gràcies al treball responsable i esforç desinteressat de nombroses persones, grups i comissions, que s’apleguen sota la direcció del Rector i el Consell Pastoral.

La complexitat de les múltiples tasques que s’hi duen a terme, implica una especial atenció a la infrastructura de les instal·lacions i serveis que sustenten tot aquest teixit d’activitats, que són la vida de la Parròquia.

Amb la creació de la figura de “Cap de Suport i Gestió” es pretén alleugerir al Rector i al Consell Pastoral de la gestió dels problemes quotidians, que sorgeixen en el dia a dia, facilitant-los així la seva plena dedicació a la tasca pastoral, que és la missió de la Parròquia.


Com s’incorpora el Cap de Suport i Gestió dins l’organització ?

El Cap de Suport i Gestió és una figura de la Comunitat, que s’incorpora a l’equip de gent de bona voluntat que treballa de forma gratuïta per la bona marxa de la Parròquia.

El Cap de Suport i Gestió dependrà directament del Rector i seguirà les indicacions del Consell Pastoral.

El Cap de Suport i Gestió actuarà d’acord amb l’autoritat que li confiï el Rector i el Consell Pastoral, i tindrà autonomia per prendre les decisions oportunes d’acord amb dita autoritat.

Quin objectiu té?

Facilitar que la Parròquia funcioni com un mecanisme ben afinat, aprofitant al màxim els esforços de tots els que hi treballen i hi col·laboren, optimitzant-ne els resultats, i potenciant-ne les sinèrgies.

Ajudar a construir “ una Parròquia oberta al futur”

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Em sembla molt bé que sigui ella i espero que ho faci molt bé. Tu pots.

Xavier Amat ha dit...

Espero que amb aquesta nova reponsable Sant Ildefons millori molt i espero que ho faci molt bé. També voldria dir que l'hem d'ajudar tots. Segur que ho farà bé.

Anònim ha dit...

Un cop més, la parròquia de St. Ildefons, pensa en el futur. Proposant una persona com a ma dreta del rector, fa que la nostra comunitat no s'encalli amb les mancances humanes del temps.
Endavant Àngels, en Jordi i jo(amb les nostres limitacions)estem a la teva disposició.
Anna