22 de novembre 2009

Campanya de recollida d'aliments per a la Parròquia de Sant Paulí de Nola del Besòs

La nostra Comunitat, tal com contempla el Pla Pastoral, té com objectiu prioritari en la tasca de treball conjunt amb altres comunitats, l’agermanament amb la Parròquia de Sant Paulí de Nola del Besòs.
Mn. Salvador Torres, Rector de Sant Paulí, duu a terme la tasca de subministrar aliments bàsics a gent del barri que ho necessita.
La nostra Comunitat hi col·labora des de fa uns anys organitzant diverses Campanyes de Recollida d’aliments.

Doncs bé, atesa l’actual situació econòmica que s’està patint a nivell general i tractant-se d’un barri amb molta immigració, actualment són moltes les persones que s’han quedat sense feina i es necessiten més aliments que mai.

El Consell Pastoral ha decidit contribuir amb la Parròquia de Sant Paulí organitzant novament una Campanya de recollida d’aliments des del proper dissabte dia 28 de novembre fins el diumenge dia 13 de desembre.

Es necessiten aliments bàsics, com poden ser, per exemple: OLI, ARRÒS, LLAUNES DE SARDINES i TONYINA, TOMÀQUET FREGIT, LLEGUMS CUITS ENVASATS (CIGRONS, LLENTIES i MONGETES SEQUES), PASTA, etc...

Es pot col·laborar també amb aportacions econòmiques. L’èxit de les campanyes anteriors ens permet confiar que amb la generositat de tots obtindrem també aquest any un bon resultat. Gràcies per la vostra col·laboració.