18 de novembre 2009

Reunió mensual del Consell Pastoral

El dimarts 17 al vespre es va trobar el Consell Pastoral en la tercera reunió del curs, on s’informà de l’èxit de la crida de la Comissió Econòmica: de moment, ja vint persones han respost formalitzant la seva subscripció de col·laboració econòmica. El Consell Pastoral, en nom de tota la Comunitat, vol agrair la generosa resposta de totes les persones que ajuden a cobrir les despeses de la Parròquia.

Es va valorar el testimoni, en primera persona, del conflicte palestí-israelià que ens va donar Núria Miralles, germaneta de Jesús, a la passada Assemblea del dia 9 de novembre, així com la seva explicació sobre el què és la seva congregació i la vida del seu inspirador, Charles Foucault.

Es programà el calendari d’Advent, en el que cal destacar: el 14 de desembre, Vetlla de Pregària; el dimecres 16 a les 12:00 i a les 20:00, i el divendres 18 a les 21:30 hores, Celebració Comunitària del Sacrament del Perdó.

S’acordà engegar, un cop més, la campanya de col·laboració amb la Parròquia de Sant Paulí de Nola amb la recollida d’aliments. La recollida començarà el dissabte 28 de novembre i finalitzarà el diumenge 13 de desembre. També s’acceptaran aportacions econòmiques.

S’informà que el nou grup de pregària, que es troba el primer i tercer dimecres de cada mes, el formen unes quinze persones. El grup és obert a tothom i no requereix cap inscripció prèvia.

Es creu convenient canviar l’horari de les Assembles i de les altres activitats (Vetlles de Pregària, Celebracions Comunitàries del Sacrament del Perdó ...). A partir del dia 1 de gener de l’any vinent, en lloc de començar a les 21:30, començaran a les 21:00 hores, per tal que les diferents activitats no acabin tant tard.

Es comunica que les obres d’instal·lació del nou sistema de calefacció de l’església estan a punt d’acabar-se. Tot i tenir un pressupost molt ajustat pel tipus d’intervenció de la que es tracte, caldrà de nou demanar l’ajut de tota la Comunitat perquè es tracte d’una despesa no recurrent.

La propera reunió del Consell Pastoral tindrà lloc el dia 15 de desembre.