17 de gener 2010

La Festa de Sant Ildefons

Benvolguts,

El 23 de gener és la festivitat de Sant Ildefons, patró de la nostra Parròquia. Tradicionalment aquest dia recordàvem de forma especial les persones de la nostra comunitat que ens havien deixat. Aquest any, però, varem tenir aquest record el dos de novembre, dia en el que tota l’Església celebra el dia dels difunts.

Que el dia de Sant Ildefons sigui la data per celebrar la festa de la nostra comunitat ha estat una proposta del Consell Pastoral amb la intenció que totes les persones que d’una o altra forma participen en la pastoral o en activitats de caire social es puguin trobar i compartir una bona estona amb tota la Comunitat.

Volem que la nostra comunitat sigui una comunitat viva i atenta als signes dels temps, volem que la Parròquia de Sant Ildefons sigui cada dia més oberta al servei dels altres i al futur.

És per aquest motiu que convidem a tots a la celebració de l’Eucaristia de les vuit del vespre. Ens agradaria que una representació de cada grup participés activament en aquesta celebració. Ho podeu fer preparant una pregària, llegint una lectura, presentant les ofrenes o simplement amb la vostra assistència. Per això us demanem que comuniqueu a la secretaria quina és la vostra disponibilitat, i així poder organitzar millor la celebració.

En acabar, ens trobarem a la sala del soterrani per celebrar-ho tots plegats.

Tots hi sou convidats! Us hi esperem!

LLuís Saumell, Rector