20 de gener 2010

Reunió de gener del Consell Pastoral

El Consell Pastoral es va trobar dimarts passat, dia 19 de gener, en la cinquena reunió del curs. La sessió va començar fent una valoració de la darrera Assemblea, en la que Frederic Bassó va reflexionar sobre “El llenguatge de la Fe avui”. L’opinió generalitzada és que havia estat una xerrada molt interessant i es va constatar que tot i ser una persona molt coneguda entre els pares de la catequesi de la nostra Parròquia, potser no ho era tant entre la resta de la Comunitat. Un resum de la intervenció d’en Frederic Bassó el podeu trobar clicant aquí.

Mn. Lluís informa que aquest diumenge dia 24 de gener els joves de Batec celebraran una missa, exclusiva per a ells i preparada per ells. Es percep l’especial il·lusió que genera les activitats que porta a terme el, aquest any, nombrós grup de Batec.

El següent tema a tractar va ser la festa de Sant Ildefons, a la que aquest any se li vol donar un caire més festiu per passar a ser del dia en que es recordaven els fidels difunts durant l’any anterior, a la Festa de la Comunitat, on tots els grups i persones que senten com a seva la Parròquia puguin trobar-se i celebrar la festivitat. Es confirma l’assistència a l’Eucaristia del dia 23 a les 8 del vespre del Bisbe Auxiliar Mons.Sebastià Taltavull, a la vegada que es recorda que després de la missa hi haurà un senzill pica-pica a la sala de baix. Es presenta la versió definitiva de la memòria que s’ha preparat per explicar de forma resumida les activitats que s’han fet a la nostra Comunitat durant l’any 2009, en motiu d’aquesta festa.

En un altre ordre de coses, es comunica que el cap de setmana del 20-21 de març, cinquè diumenge de Quaresma, està previst fer l’enquesta de la Comunitat que des de fa anys en Xavier Hernàndez s’encarrega de fer.

La reunió del Consell va acabar amb un molt interessant debat a partir de la carta enviada a Benet XVI pel jesuïta Henri Boulad (en aquest enllaç podeu veure de què tracta). Qui vulgui fer arribar la seva opinió al respecte pot deixar el seu comentari tot seguit, o bé fer arribar la seva opinió directament al Consell Pastoral. En la propera reunió del mes de febrer es continuarà reflexionant a partir d'aquest escrit.