13 de febrer 2010

51a Campanya de Mans Unides

En la Campanya d’enguany que celebrem aquest cap de setmana amb el lema Contra la fam, defensa la terra, els arxiprestats de la ciutat de Barcelona, l’Hospitalet i Cornellà assumiran els tres projectes que Mans Unides els ha assignat a la República Democràtica del Congo:

1 – Construcció d’una escola rural de primària a Muvugha (Butembo), amb un pressupost de 44.720 euros que representen un 80% de la construcció i equipaments i beneficiarà 500 alumnes i indirectament tota la població d’unes 4.000 persones dels 10 pobles de la zona.

2 – Construcció i equipament d’un centre de formació professional per a nens i joves del carrer a Maluku/Kinshasa, amb un pressupost de 56.540 euros que servirà per a la construcció i l’equipament amb bancs i taules del nou edifici.

3 – Construcció d’una escola rural de primària a Nsuni-Kinzono/Bateke, amb un pressupost de 79.404 euros. L’escola constarà d’un edifici amb sis aules, serveis higiènics i tres espais per a magatzem, oficina i sala de professors. Beneficiarà 240
nens i nenes.

Agraïm per endavant la valuosa ajuda de tots que com cada any es traduirà en una generosa aportació econòmica en la col·lecta d’avui.