15 de febrer 2010

Nota en relació a l'atracament a la nostra església

Publiquem la carta dirigida al diari ADN en referència a la notícia apareguda el passat dia 27 de gener: "Atraco a punta de pistola a una iglesia de la calle Madrazo" en la que fem unes puntualitzacions i demanem que es publiqui, i aprofitem l'ocasió per desmentir el comentari sobre els mossos que es posa en boca del rector. L'actuació dels mossos tant el dia de l'incident com el dia següent va ser ràpida i correcta en tot moment.

Senyors,

En referència a la notícia “Atraco a punta de pistola a una iglesia de la calle Madrazo" publicada en el seu diari el passat dia 27 de gener, els vull manifestar en nom del Consell Pastoral de la Parròquia de Sant Ildefons, la nostra sorpresa i malestar per la inexactitud dels continguts de la notícia. És per això que volem puntualitzar el següent:

En primer lloc, el rector no hi era i la persona agredida va ser el diaca, que no és sacerdot.

En segon lloc, les misses del dia següent (l’incident va tenir lloc a les 9 del vespre) es van celebrar amb tota normalitat.

En tercer lloc, l’incident va tenir lloc al despatx parroquial encara que els atracadors varen entrar per la porta de l’Església.

En quart lloc, volem manifestar que els mossos d’esquadra es varen personar pocs minuts després d’haver-los telefonat i varen procedir amb tota correcció a fer les diligències pertinents.

És en aquest sentit que els agrairíem que vulguin publicar aquesta carta a fi de desfer malentesos.

Atentament,

Àngels Vilaró