25 de setembre 2010

Comença el curs de Reflexió Bíblica amb Mn.Rius-Camps

El proper dimarts 5 d'octubre s'inicia el curs de Reflexió Bíblica. Les sessions es faran cada  primer dimarts de  mes, començant a l'octubre i acabant al juny, a les 19:15 hores, en una sala de la nostra Parròquia.

El professor és Josep Rius-Camps (Esparreguera, 1933), reconegut enguany amb el premi Ciutat de Barcelona per la seva obra "Demostració a Teòfil. Evangeli i Fets dels Apòstols segons el Còdex Beza" i gran especialista en l'obra de Lluc. Ordenat prevere el 1957, llicenciat en Teologia per la Pontifícia Universitat Gregoriana de Roma (1959) i en Teologia Oriental pel Pontifici Institut Oriental (1962), doctorat en Ciències Eclesiàstiques pel Pontifici Institut Oriental de Roma (1968). Fou professor assistent a la Universitat de Münster (1969-1971), professor invitat al Pontifici Institut Oriental i en el Augustinianum de Roma(1972-1979). Es professor a la Facultat de Teologia de Catalunya des de 1978. Rector de la parròquia de Sant Pere de Reixac des de 1980.

Tenint en compte la sort que tenim de comptar amb un especialista del nivell de Mn.Rius-Camps, creiem que val la pena reservar a les nostres agendes els primers dimarts de mes per poder assitir a aquest curs que ens pot ajudar a mantenir al dia la nostra fe i a poder entendre millor el veritable missatge de Jesús que tenim als Evangelis.

La butlleta d’inscripció es troba a l’abast de tothom a la Secretaria de la Comunitat i podrà formalitzar-se el primer dia.