29 de desembre 2010

Justícia i Pau: Comerç Just

Les jornades sobre el Comerç Just que vam celebrar els dies 18 i 19 de desembre han donat com a resultat la venda de la major part dels productes que ens havien subministrat des d'Intermon. El valor total de la venda ha estat de 1.175 €. Si tenim en compte que el cost que ens havia notificat Intermon és de 1.068 €, vol dir que tenim un superàvit de 107 € que hem decidit lliurar a la parròquia de Sant Ildefons per què els faci arribar a Caritas parroquial. La diferència és deguda als pagaments en excés que han fet molts dels compradors.

Volem agrair molt sincerament la bona predisposició de la comunitat de Sant Ildefons vers aquestes jornades així com la molt bona resposta del tots el feligresos. Penseu que aquestes jornades no tenen un interès crematístic sinó que les organitzem per conscienciar a la gent sobre la necessitat d'adquirir preferentment aquells productes provinents d'un sistema productiu i d'un comerç més justos i solidaris.

Lamentem profundament la pèrdua d’en Josep Maria Artés, company i amic, que ens va deixar el passat 21 de desembre. En Josep Maria era el responsable de gestionar el subministrament dels productes de Comerç Just, al principi amb Setem i els dos darrers anys amb Intermon. Volem deixar constància del dinamisme i la disponibilitat incondicional i desinteressada amb la que ha actuat des de la creació d’aquest grup. El seu record estarà sempre present en totes les actuacions del grup de Justícia i Pau de Sant Ildefons