15 de gener 2011

El traspàs d'una mare

A finals de desembre la nostra mare Concepció va fer el traspàs de la seva vida en aquesta terra cap a la vida eterna que l’espera a la casa del Senyor.

Per més que la mort era esperada per tota la família, ja que la malaltia de la mare no tenia possibilitats de millora, quan arriba el moment de la mort sempre és un cop dur per a tots els que l'envoltàvem. Durant el temps de vetlla moltes persones de la Comunitat van venir a donar-nos suport i a pregar per la seva ànima i d'altres ens ho van fer saber per altres mitjans en no poder estar presents.

Mai saps fins a quin punt els que tens a prop reaccionaran davant aquests moments, i quan veus la resposta de la Comunitat no pots fer més que donar gràcies a Déu per haver trobat un nucli cristià que encara té present que el que cal és ser "pedres vives" i estar al costat del que et necessita, ja sigui econòmicament com cal moltes vegades, o com en aquest cas moralment, fent costat a una família de la Comunitat que està passant per uns moments espiritualment delicats.

Gràcies Déu nostre i gràcies Comunitat de Sant Ildefons.

Josep Maria-Montse i Xavier-Anna M. Hernández Peris