01 de febrer 2011

Catequesi d'adults

Una de les necessitats i demandes que es formularen en l’enquesta als membres de la Comunitat que es va realitzar durant el mes d'abril de 2010 era una activitat regular de formació en la Fe, d’aprofundiment en aquells aspectes centrals de reflexió i de celebració que ajudin a fer-la més viva i més propera a les necessitats del nostre temps.

Així doncs, el Consell Pastoral ha pensat d’iniciar el 2011 una dinàmica de Catequesi d’adults en la que reflexionar i debatre tots aquells temes que ajudin a seguir creixent en la Fe: per entendre millor el que Jesús ens demana pel nostre món d’avui, per comunicar-ho i comunicar-nos millor als més joves amb els que compartim una mateixa Fe però que utilitzen llenguatges diferents, per compartir-ho millor amb tota la comunitat amb la que junts anem fent camí.

Serà una sessió mensual en la que en Frederic Bassó ens introduïrà un tema en concret i ens ajudarà a reflexionar-hi. Comencem aquest any 2011 amb tres sessions en les següents dates :

21 de Febrer
21 de Març
16 de Maig


Les sessions seran a la sala "Narcís Saguer" de la nostra Parròquia, a les 8 del vespre. Els temes específics de cada sessió s’anunciaran oportunament.

En la mateixa línia de potenciar la reflexió en la Fe, la nostra Comunitat  i el CIC organitzen unes conferències Quaresmal. El tema d’aquest any és La Ressurrecció de Jesucrist. Les dates i confereciants seran :

4 d’Abril: Oriol Tuñí (jesuïta i professor de Teologia)
6 d’Abril: Sebastià Taltavull (Bisbe Auxiliar de Barcelona)
11 d’Abril:Joan Rigol (President del Patronat de la Sagrada Família)
13 d’Abril:Francesc Torralba (filòsof i teòleg)

Les conferències es realitzaran al CIC a les 20:30 hores.