21 de juny 2011

Ja tenim nou rector !!! Benvingut Mn.Josep Maria Jubany !!!

El Sr. Cardenal Lluís Martínez Sistach, Arquebisbe de Barcelona, ha nomenat avui Mn.Josep Maria Jubany i Casanovas, nou rector de Sant Ildefons, acceptant la petició de jubilació canònica de Mn.Lluís Saumell.

Mn.Josep Maria Jubany és el Delegat de Pastoral Social de l’Arquebisbat de Barcelona i rector de la parròquia de Santa Eulàlia de Mèrida de l’Hospitalet de Llobregat. Nascut el 1949, va ser ordenat diaca el 1975 a la parròquia de Sant Pacià del barri de Sant Andreu, on portava quatre anys col·laborant. El 28 de març de 1976 va ser ordenat sacerdot i va fer de vicari de la mateixa parròquia.

L’any 2002 va ser nomenat rector de la seva, fins ara, actual parròquia situada a la plaça de l’Ajuntament de l’Hospitalet. A finals de 2004 va rebre l’encàrrec de portar la pastoral social de Barcelona.

Tota la Comunitat de Sant Ildefons celebra aquest nomenament i dóna la més sincera enhorabona i benvinguda al nostre nou rector, tot esperant conèixer-lo ben aviat i col•laborar amb ell per continuar fent de Sant Ildefons una parròquia oberta al futur i créixer en la nostra vida com a cristians, amb la confiança de poder continuar tenint a Mn.Lluís amb nosaltres.

En aquest vídeo es pot veure una intervenció de Mn.Jubany al programa “Creure Avui” que s’emet a M1TV, televisó pública de Mataró.