14 de juliol 2011

Estem d’obres

De tant en tant s’imposa adequar alguna cosa d’aquelles que són necessàries per al bon funcionament de les nostres activitats, i és ara, acabat el curs, quan les nostres activitats són mínimes, el moment adient per fer-ho.

Aquestes obres se centren en la capella del Santíssim, espai que acull la major part d’eucaristies i moments de pregària. Concretament s’està procedint a pintar-la i també s’ha engrandit la porta que la comunica amb l’escala de l’edifici i el vestíbul de Secretaria. És una porta molt utilitzada i per contra la seva petita amplada no permetia el pas de més d’una persona a la vegada, amb el consegüent perill en cas d’aglomeració per qualsevol circumstància.

Durant el temps que durin aquestes obres, que esperem no sigui massa llarg, les eucaristies se celebraran al temple gran que ha estat adequat al nombre de persones que hi assisteixen.

Demanem disculpes per les molèsties ocasionades.

Tanmateix recordem que el nostre pressupost ordinari no contempla el que correspon a les obres majors, i aquestes les hem de remetre a un pressupost extraordinari que hem d’assolir entre tots.