06 d’octubre 2011

Més de 20.000 pàgines visitades en el segon any del blog de Sant Ildefons

Aquest blog, el blog de la Comunitat de Sant Ildefons, acaba de complir el segon any des del seu inici a l’octubre de 2009. En aquest segons curs, ha registrat 20.019 pàgines llegides, un augment del 111 % del número de visitants fins arribar als 6.540, i ha tingut 10.220 visites, un 74% més que el curs anterior.

Els mesos de més activitat han estat l’octubre (2.549 pàgines visitades, coincidint amb la publicació de la carta que Consell Pastoral va dirigir a Benet XVI en motiu de la seva visita a Barcelona), el mes de març (2.265 pàgines, en bona part degut a l’estrena del lip dub que van fer el joves de Sant Ildefons), i el mes de setembre (2.280 pàgines, en el mes de les inscripcions online a la Catequesi Infantil).

Des d'aquí volem agrair a tots aquells que feu possible aquest blog, tant als que aporteu els continguts com als que els que el llegiu.

1 comentari:

Anònim ha dit...

A qui hem d'agrair més és a qui ha fet i fa possible que aquest blog existeixi i es mantingui, que amb gran dedicació, rigurositat, tenacitat i estima, dia a dia, ens informa de la vida de la comunitat, amb les seves reflexions, activitats, etc., etc. i a més ens dona la oportunitat de coneixer entitats, entrevistes, activitats, llibres, etc., etc., que d'altra forma molts de nosaltres desconeixeriem.

MOLTES GRÀCIES ¡¡¡¡¡¡. Demanem a Dèu i a Sant Ildefons us doni paciència i força per a seguir i que pogueu continuar molts i molts anys.

Maite Cura