12 d’abril 2012

En record de la Maria Jesús

Arribem a la Vetlla Pasqual i ens assabentem que ja no estàs entre nosaltres, que aquest matí te n’has anat a viure la nova vida en Crist.

La lectura de la carta de Sant Pau als Romans que hem llegeix durant la Vetlla ens fa recordar que el que va escriure Pau ara fa quasi dos mil anys és una realitat en tu, ja en aquests moments."Els qui hem mort, hem estat alliberats del pecat. I, si hem mort amb Crist, creiem que també viurem amb Ell.” (Rm 6, 7-8)

Ens diuen que demà serà el teu comiat i, com molta gent de la comunitat hem vingut a veure't físicament per última vegada, sabent que aviat ens tornarem a veure a la casa del Pare. L'homilia de Mn. Xavier ha estat un cant de joia per continuar fent, dintre de les nostres possibilitats, les tasques que persones com tu, sense fer soroll esteu fent dia rere dia.

La teva germana deia que ja no et tornarem a veure al primer banc de la missa d'1/4 d'11. Li hem dit que estava molt equivocada. El teu esperit, com el de la vostra mare i com el de tantes altres persones de la comunitat que ja estan a la casa del Pare, estaran sempre present a les nostres Eucaristies i ens ajuden a continuar cercant com ser millors -com deia avui en Xavier- com a cristians i com a persones.

A reveure, Maria Jesús.

Els del banc de davant del vostre a la Missa d'1/4 d'11