02 de maig 2012

Entapona't - Recollida solidària de taps

Els joves de la Comunitat, Batec, Escoltes i Esplai s’han afegit a la campanya de recollida de taps que s’està duent a terme en diferents centres i escoles de tot Catalunya, i que han batejat amb el nom d’ ”Entapona't”.

L’objectiu és ajudar una nena d’Igualada que es diu Ona que que pateix una discapacitat motora severa des que va néixer i que acaba de ser sotmesa a una intervenció quirúrgica pal·liativa de la columna vertebral per aconseguir una situació més fàcilment suportable atès l’alt grau d’invalidesa en què es troba. Necessita una cadira adaptada i una adequació del seu entorn i del seu habitacle, la qual cosa comporta unes despeses elevades que la família no pot assolir.

Una planta de reciclatge s’ha ofert a comprar els taps a pes i es calcula que s’obtindran prou diners per ajudar a aquesta noia. El projecte vol recollir 20 tones de taps que serviran per intercanviar-los per una cadira de rodes elèctrica per l’Ona. Recollir taps és una bona manera d'aconseguir ajuda ja que tothom és lliure de fer-ho. No costa gens, reciclem i a més, podem ajudar a algú abans de llençar-los a la brossa.

Esa empresa difícil però no impossible si tots hi col·laborem.

Sant Ildefons s’ha constituït com a punt de recollida de taps de plàstic (format petit tipus caixa o ampolla de llet, sucs de fruites, etc...). Només cal que recollim els taps de plàstic del nostre consum habitual i els dipositem a les capses que trobareu a l’entrada del temple per a aquesta finalitat. Hi diferents punts de recollida a Catalunya però pocs a Barcelona fet pel qual és important que hi col.laborem i ho fem conèixer a amics i familiars.

La campanya durarà fins al 30 de juny.

Moltes gràcies en nom de l’Ona.