30 de maig 2012

Fi de curs de Batec

Batec@ires,

s'acaba el curs i hem de concloure dues de les nostres missions pendents d'aquest curs que són:

- La campanya d'aliments per St. Paulí i
- la campanya d'Entapona't... fent el següent

anoteu a les vostres AGENDES aquestes dates:

- divendres 1 de juny a partir de 19.30 a St. Ildefons: preparació del power point sobre la campanya ENTAPONA'T que passarem a la missa del diumenge (batec@ires necessitem les vostres idees i genials habilitats amb l'ordinador per fer una presentació ben xula i ben actual com a resum de la campanya).

- diumenge 3 de juny a les 10.15 a St. Ildefons: darrer dia de BATEC en el calendari de la Catequesi Familiar i és per això que és molt important la vostra assistència per diferents motius:

* haurem de classificar i empaquetar els aliments recollits per la parròquia de St. Paulí (com ja vam fer al desembre)

* perquè volem valorar el curs de BATEC d'una manera MOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLT DIVERTIDA

* celebrarem l'Eucaristia conjuntament amb els nens i nenes de la Catequesi Familiar i després compartirem un pica-pica tots plegats per acomiadar el curs tot esperant retrobar-nos el curs vinent.

* participarem en l'activitat que hem preparat de la campanya Entapona't que heu protagonitzat aquests mesos. Vindran joves d'altres parròquies per portar els TAPS que han anat recollint i estaria molt bé que hi fóssiu per compartir d'una manera visual amb un gest aquesta solidaritat que hem viscut des de tot l'Arxiprestat de St. Gervasi.

* SERÀ UNA GRAN FESTA ... NO HI POTS FALTAR!!!!

- divendres 15 de juny: (extra) proposta: els que vulgueu portar els aliments empaquetats fins a la parròquia de St. Paulí com vam fer al mes de desembre uns quants batec@ires, aquest cop si que hi hauran els joves de la parròquia d'allà. Quedaríem a la tarda i aniríem plegats cap allà amb les furgonetes.

Com sempre, agrairem MOOOOOLT que ens confirmeu els dies que podreu venir per qüestions organitzatives.