11 de desembre 2012

CAMPANYA JOGUINA SOLIDÀRIA

Amics, els joves del grup de BATEC de Sant Ildefons, amb l’ajuda de tots els joves de l’Agrupament Escolta Joan Maragall i de l’Esplai Sant Ildefons, us volem proposar de participar en un nou projecte solidari que realitzarem aquest Nadal a la nostra comunitat.

Una de les coses que més il·lusió ens fa a tots per Nadal és poder fer i rebre alguns regals d’aquells a qui estimem. No volem grans regals ni gastar molts diners, però sí que ens ve molt de gust poder obsequiar una mica a aquells que més ens estimem. I quan som més petits, quins són els regals que ens fan més il·lusió? Com seria un Nadal sense cap petita joguina o joc que ens distregui, entretingui i que puguem compartir també amb els nostres amics?

Per això els joves de BATEC i tots els joves de la nostra comunitat volem intentar col•laborar en què cap nen ni nena es quedi sense una joguina en aquestes Festes de Nadal. Per aconseguir-ho, aquest any us volem proposar fer una campanya de recollida de joguines a Sant Ildefons en què tota la comunitat hi pugui participar.

Creiem que aquesta és una petita aportació per part nostra però que pot ser molt important pels nens i nenes que viuen en famílies amb greus problemes econòmics en aquests moments socials tan complicats que vivim.

Us proposem col·laborar aportant joguines noves o en molt bon estat per poder distribuir-les a famílies necessitades. Estem en contacte amb el CAU UBUNTU de Ciutat Meridiana, un centre que promou l’acolliment a persones de molts diversos orígens, moltes d’elles en situacions econòmiques molt precàries.

És important que abans de portar la joguina us pregunteu: ‘Em faria il·lusió que em regalessin aquesta joguina?’. Si la resposta és SÍ, segur que l’heu encertat.
Recollim joguines a la Parròquia fins el 4 de gener. Les podeu deixar a secretaria de la comunitat i nosaltres ens ocuparem de guardar-les, classificar-les i distribuir-les.

Moltes gràcies a tots i que tinguem tots un BON NADAL.

Els joves de BATEC, de l’Esplai Sant Ildefons i de l’Agrupament Escolta Joan Maragall