01 de març 2013

Intuïcions del cor de MªTeresa Quintana

El proper dimarts dia 5 de març a les 19:00 hores es presentarà a la Sala Pere Casaldàliga de la llibreria Claret (Roger de Llúria, 5) el llibre Intuïcions del cor. Pensaments vitals i positius de M. Teresa Quintana, col·laboradora del Full Informatiu de Sant Ildefons i d’aquest blog,

Hi intervindran també Xavier Melloni, jesuïta, teòleg i antropòleg, Josep M. Terricabras, catedràtic de Filosofia a la Universitat de Girona, i Manel Gasch, monjo de Montserrat. L’acte estarà amenitzat per la pianista, Liliana Maffiotte, catedràtica jubilada del Conservatori Municipal de Música de Barcelona.

La contraportada del llibre diu: "Com que són pensaments que surten del cor, fàcilment entren el cor de l’altre, i provoquem la identificació amb l’autora pel fet de compartir experiències similars. Molts lectors opinen que aquests articles els serveixen d’autoajuda i reflexió. Hi trobareu sentiments profunds, plens de tendresa. No hi falten gotes d’humor.

No tenen pretensions de ser textos difícils, sinó de ser a l’abast de qui vulgui acostar-s’hi, i d’entrar en el cor humà per deixar una petjada de pau i alegria.

En aquest llibre trobareu petits articles de divulgació, pensats per arribar a molta gent. Els temes són molt variats i quotidians, vistos des d’un punt de vista personal i autobiogràfic, amb un denominador comú: la visió positiva del món, plena d’esperança, malgrat les dificultats constants que es presenten."


Una ressenya del llibre a Catalunya Cristiana amb el títol “Optimisme i esperança”, el descriu amb aquestes paraules: “Al llarg d’aquestes pàgines, el lector trobarà petits articles de divulgació sobre temes molt variats i quotidians, amb un denominador comú: la visió positiva del món, plena d’esperança, malgrat les dificultats constants que es presentin. Són pensaments escrits per la professora M. Teresa Quintana que tenen com a objectiu entrar en el cor humà per deixar una empremta de pau i alegria, així com de reflexió.”