30 d’agost 2013

L’Encant de Gràcia, una iniciativa solidària amb “encant”

És una botiga muntada l'any 1998 per la Fundació ACIS, institució sense ànim de lucre que fou creada l’any 1962 amb finalitats educatives i com a resposta a les diverses necessitats culturals i socials. Des del seu inici ha estat oberta a tothom, sense elitismes ni discriminació per cap motiu ni concepte.

La botiga facilita la solidaritat entre tots els elements que hi participen: la dels venedors, tots voluntaris sense cap tipus de remuneració, la dels compradors, perquè fan possible una bona causa, i la de totes les persones que amb les seves donacions fan possible que l’assortiment d’articles per vendre sigui extens i de qualitat. Els articles exposats són variadíssims i provenen exclusivament de donacions, la qual cosa permet oferir-los a uns preus sensiblement baixos.

S’hi pot trobar de tot: antiguitats, artesania, roba per a la llar, jocs de taula, jocs de llit, cobrellits, cortines, bijuteria, ceràmica molt variada, monedes, segells, complements de vestir, imatges, medalles, joguines, nines, làmpades, llibres, revistes, estampes, postals, mobles, quadres, marcs, música (Lp, Cd), cassets, aparells Hi-Fi, objectes d’escriptori, objectes de regal, peces d’alumini, vaixelles i un llarguíssim etcètera que no permet ser classificat. Abans de ser posats a la venda tots els articles són revisats, netejats i reparats si és necessari.

El benefici de les vendes es destina a fer front a les necessitats de les seccions de l’ACIS: Llar d’infants - Parvulari, c/ Miquel dels Sants Oliver, 4. Escola de Primària i Secundària Artur Martorell, c/ Plaça de Can Baró, 1. Centre de Joves i Adults, c/ Molist, 17. Cultura i Espai - L’encant De Gràcia, c/ Astúries, 44.

La botiga es troba al carrer Astúries, 44, entre Gran de Gràcia i Torrent de l’Olla

Horari:
Matins: de dimarts a divendres d’11 a 13.30h
Tardes: de dilluns a divendres de 17.30 a 20.30h

Telèfon: 93 416 09 84

web: www.encantdegracia.com