06 d’agost 2013

Paraules des de la parròquia de Sant Paulí de Nola

Una vegada més volem agrair a la Comunitat de Sant Ildefons la vostra solidaritat amb la parròquia agermanada. Els vostres aliments i l'ajuda econòmica ja els estem compartint amb moltes famílies del Barri del Besòs.

Vivim tots plegats uns moments molt difícils però que a la vegada també generen abundor de generositat, com és el vostre cas.

Permeteu que us diguem "gràcies" en nom de les persones i famílies que reben la vostra generosa col·laboració. També us volem informar de la festa patronal del passat 22 de juny, Sant Paulí de Nola. Varen concelebrar Mn. Josep Maria Jubany i Mn. Xavier, el vostre diaca. L'Eucaristia tingué un to especial. La presidí el Cardenal Lluís Martínez Sistach i es varen inaugurar uns nous o remodelats espais parroquials: ascensor, lavabo adaptat, despatx, sales i un petit campanar.

Aquestes obres s'han pogut fer gràcies a un llegat del fundador de la parròquia Mn. Joan Serra, que morí fa 2 anys, i amb un complement provinent del Fons Comú Diocesà. El resultat és una bona millora pels diferents serveis que ofereix la parròquia. És una bona notícia enmig de tanta crisi.

Mn. Salvador Torres i Romeu