10 de setembre 2013

Memorial Bisbe Joan Carrera - Parròquia de Sant Isidre Llaurador

Actes Commemoratius del cinquè aniversari de la mort del Bisbe Joan Carrera

Dissabte, 28 de setembre de 2013

Matí - Ofrena floral a la tomba on descansen les restes del Bisbe Joan Carrera, al cementiri de Montjuic a les 11.
Tarda - Inauguració de l'exposició retrospectiva de la vida del Bisbe Joan, fent especial interès en l'època que va ser rector de la Parròquia de Sant Isidre (1976-1991). Lloc: Parròquia de Sant Isidre, a les 6 de la tarda

Dijous, 3 d'octubre de 2013

Missa commemorativa del cinquè aniversari del traspàs del Bisbe Joan Carrera. Presidirà l'eucaristia el Cardenal Arquebisbe de Barcelona, Lluís Martínez Sistach.
Inauguració dels Jardins Bisbe Joan Carrera, amb l'assistència de l'Alcaldessa de L'Hospitalet de Llobregat Sra. Núria Marín i Martínez. Lloc: Parròquia de Sant Isidre, a les 8 del vespre.

Dissabte, 5 d'octubre de 2013

Xerrada - Col·loqui sobre la figura del Bisbe Joan Carrera des de diverses vessants: Eclesial, social, cultural, política..., amb la participació i intervenció entre d'altres de:
- Sr. Jordi Pujol, President de la Generalitat de Catalunya 1980 - 2003
- Sr. Joaquim Ferrer, Conseller de Cultura de Generalitat de Catalunya 1985-1988 i President de la Lliga Espiritual de la Mare de Déu de Montserrat.
- Mn. Jaume Aymar. Degà de la Facultat de Filosofia de Catalunya i Director de Ràdio Estel i Catalunya Cristiana
- Sr. Ignasi Garcia Clavel, director d'Afers Religiosos de l'Ajuntament de Barcelona i president de la Fundació Escoles Parroquials de l'Arquebisbat de Barcelona.
Moderarà el col·loqui Martí Farrero, periodista, director del programa Polièdric de Catalunya Informació.
Amb l'assistència de la Regidora de Santa Eulàlia, Sra. M. Ángeles Sariñena Hidalgo i del Regidor de Cultura Sr. Jaume Graells i Veguin, de l'Ajuntament de L'Hospitalet de Llobregat
Lloc: Parròquia de Sant Isidre, a les 6 de la tarda.

Dissabte, 19 d'octubre de 2013
Visita al Monestir de Sant Jeroni de la Murtra, on hi ha l'arxiu i el llegat personal del Bisbe Joan. Sortida: Parròquia de Sant Isidre, a les 10 del matí.

Pendent de data
Inauguració d'un monument commemoratiu als Jardins Bisbe Joan Carrera.
El citat monument està sent dissenyat i esculpit per l'artista ceramista Jordi Serra Moragas. Presentació del llibre biogràfic del Bisbe Joan Carrera, escrit pels senyors Joaquim Ferrer i Francesc Teruel. En el transcurs del primer quadrimestre de 2014 a la Parròquia Sant Isidre amb la col·laboració del Centre Cultural Santa Eulàlia de L'Hospitalet de Llobregat.

blog: "CONSIDERATE LILIA AGRI" (nom del seu lema episcopal)

e-mail: memorialbisbejoancarrera@gmail.com