11 de novembre 2013

Antoni Bassas a l'Assemblea del 14 de novembre

En aquesta segona assemblea del curs hem convidat al periodista conegut i estimat per tots Antoni Bassas, editor del diari ARA i del que no ens cal cap altra presentació, i a qui li hem anat seguint la seva llarga trajectòria professional. Per raons d’agenda del ponent l’assemblea no es farà el dilluns 11, com correspondria, sinó que ha estat ajornada al dijous 14 de novembre a l’hora de sempre, a les 9 del vespre.

El tema serà: La secularització de la societat catalana vista des dels EEUU. Després de tots aquests anys vivint i treballant a Nord Amèrica, en una societat fortament religiosa, i tenint relació i contacte tant personal com professional amb tanta gent d’aquell país, Antoni Bassas ens donarà la seva visió i experiència personal de quin és l’efecte que suposa aquest contrast, i valorarem els aspectes positius, les virtuts i els inconvenients de les dues societats.

Creiem que tant el ponent com el tema que tractarem poden ser del vostre interès i per això us convidem a assistir-hi. Us hi esperem.

El Consell Pastoral