02 d’octubre 2014

Grup de Reflexió Bíblica

La primera sessió de Reflexió Bíblica tindrà lloc el dimarts 7 d’octubre en el seu horari habitual: de les 19.15 fins a les 20.15 h. Són sessions mensuals que es fan el primer dimarts de mes. Com ja és costum tindran lloc a la sala del segon pis. Trobareu les butlletes d’inscripció a la Secretaria de la Comunitat que cal omplir i entregar abans de la primera sessió.

Mossèn Josep Rius Camps expert en l’obra de Lluc dirigirà com sempre la nostra reflexió a partir del seu llibre Lluc demostració a Teòfil que ha estat premiat en diferents àmbits.

Les sessions són obertes a tothom i per més que ens hi podem incorporar en qualsevol moment al llarg del curs, ara que l’iniciem és un bon moment per fer-ho.

La riquesa del contingut d’aquestes sessions i la categoria de qui les dirigeix fa que recomanem donar-les a conèixer a totes aquelles persones tant de la comunitat com de fora que puguin estar-hi interessades. En aquest sentit tos hi podem col•laborar fent-ne divulgació entre les persones que ens són pròximes.