07 de gener 2015

Memorial Bisbe Joan Carrera

La Comissió Memorial Bisbe Joan Carrera de la Parròquia de Sant Isidre ens invita a la inauguració de l'exposició "UN ARA MATEIX... PER SEMPRE", dedicada al Bisbe Joan Carrera, que romandrà al Palau Robert de Barcelona des del dia 8 fins al dia 18 de gener de 2015.

Aquesta exposició ja va ser un dels esdeveniments organitzats pel Memorial Bisbe Joan Carrera, a la Parròquia de Sant Isidre, la tardor de l’any passat, dintre del programa d’actes de celebració del cinquè aniversari del seu traspàs i que després ha estat exposada a Montserrat des del dia 26 d’abril fins a finals d’octubre.

El seu trasllat al Palau Robert de Barcelona coincideix amb l’acte de presentació d’un llibre biogràfic sobre la figura del Bisbe, escrit per l’ex Conseller de Cultura de la Generalitat, Sr. Joaquim Ferrer i el Sr. Francesc Teruel, que tindrà lloc el dia 8 de gener, a 2/4 de 8 del vespre, a la sala Cotxeres del Palau Robert.

L’acte serà presidit pel Sr. Cardenal Arquebisbe de Barcelona, Dr. Lluís Martínez Sistach i comptarà amb la presència de la Molt Honorable Presidenta del Parlament de Catalunya, Sra. Núria de Gispert, el Conseller de Presidència, Sr. Francesc Homs i l’Excm. Alcalde de Barcelona, Sr. Xavier Trias.

Així mateix, aquest memorial té previst realitzar una taula rodona, el dijous dia 15 de gener, a les 19 h. amb el títol: “Església i Catalunya: 30 anys de la carta pastoral Arrels cristianes de Catalunya”, amb motiu del 30è aniversari de la seva publicació per l’Episcopat català el 1985, i en la qual intervindran com a tertulians el Sr. Joan Rigol, Sr. Enric Vendrell, Sr. Salvador Cardús i Mn. Jaume Aymar. La taula estarà moderada pel presentador del programa “Signes dels Temps”, Sr. Francesc Rosaura. Aquest acte comptarà, també, amb la presència de la Molt Honorable Vicepresidenta de la Generalitat de Catalunya, Sra. Joana Ortega.

Cal confirmar l’assistència als actes dels dies 8 i 15 al correu electrònic: memorialbisbejoancarrera@gmail.com