02 de març 2015

Reunió extraordinària de la Comunitat promoguda pel Consell Pastoral

El proper dissabte dia 7 a 2/4 d'11 del matí es farà una trobada organitzada pel Consell Pastoral per contestar algunes de les preguntes que ha promogut el Papa Francesc arran del Sínode dels Bisbes de l'octubre de l'any passat.

Del 5 al 19 d'octubre de 2014 es va reunir el Sínode de Bisbes. En acabar la III Assemblea General Extraordinària del Sínode sobre "Els desafiaments pastorals de la família en el context de l'evangelització", el Papa decidí donar a conèixer públicament la Relatio Synodi, document amb el que van concloure els treballs sinodals.

Al mateix temps, el Sant Pare indicà que aquest document constituirà els "Lineamenta" per la XIV Assemblea General Ordinària sobre el tema "La vocació i la missió de la família en l'Església i en el món"que tindrà lloc del 4 al 25 d'octubre d'enguany.

Amb la Relatio Synodi, que s'envia com Lineamenta, s'invita a les Conferències Episcopals a respondre un qüestionari i demana que impliquin a tots els components de les esglésies particulars i institucions acadèmiques, organitzacions, agregacions laiques i altres instàncies eclesials.

Amb aquest esperit, el Consell Pastoral convoca aquesta trobada i convida a participar-hi tothom qui vulgui col·laborar a respondre el qüestionari.

La trobada finalitzarà com a molt tard a 2/4 de 2 del migdia.