11 de desembre 2015

Dilluns 14, Vetlla de Pregària

Com cada desembre la comunitat de Sant Ildefons en temps d’Advent preparem una VETLLA DE PREGÀRIA. La d’enguany serà el dilluns vinent, dia 14 a les 8 del vespre.

Aquest any la pregària serà pels milers de refugiats que fugen del seu país en guerra i vénen en condicions dramàtiques cap Europa. Una Europa que, oblidant-se dels seus valors constituents, els hi nega o posa moltes dificultats per acollir-los. Tots hem pogut contemplar pels mitjans de comunicació les rues de persones que en condicions molt precàries intenten venir cap el Vell continent i només troben traves administratives. Som molts els que ens hem preguntat com poder-los ajudar. Malauradament no tenim a les nostres mans la solució, però si no tenim ni or ni plata, sí que tenim la fe en Jesucrist. Per aquest motiu preguem per ells. I ens interessem per com podem pressionar les administracions.

En aquesta pregària comptarem amb Juana Martín, responsable de Càritas diocesana per l’ajut i acollida dels refugiats. En la primera part de la pregària Juana Martín ens explicarà la situació en què actualment es troben els refugiats i també la feina que en aquests moments fa Càritas diocesana.

És temps de solidaritat i de misericòrdia. En aquest any Jubilar de la misericòrdia és molt important que no ens desentenguem dels nostres germans refugiats. A tots ens interpel•len les paraules de Jesús: “era foraster i em vareu acollir”.

Us hi esperem, i feu-ho saber a tots els que hi estiguin interessats.


El Consell Pastoral.