02 de febrer 2016

Celebració de la festa de Sant Ildefons

El passat dissabte 23 de gener, vam celebrar la festivitat del nostre Sant Patró. Com ja és habitual els darrers anys, el bisbe Sebastià Taltavull va presidir la celebració de l’Eucaristia de les 8 del vespre, concelebrada amb Mn. Josep M. Jubany, Mn. Lluís Saumell, Fra Ferran Aguiló, Fra Josep Gendrau, i Fra Francesc Linares, Pare Guardià de la Comunitat Franciscana del carrer Santaló, assistits pel diaca Mn. Xavier de Dou.
Mn. Salvador Torres, rector de la parròquia germana de Sant Paulí de Nola, va excusar la seva presència per causa d’un accident recent.

Es va presentar la Memòria de l’any 2015, que deixa constància de tota la tasca feta durant l’any que hem acabat, tot recordant les Assemblees de l’any, les diferents i successives Campanyes, així com la solidaritat envers els nostres germans més desafavorits per la crisi econòmica actual, i els esdeveniments més remarcables.

Acabada l’Eucaristia Mn. Jubany va tenir unes paraules d’agraïment pel bisbe Taltavull, pels mossens que ens acompanyaven i per totes les persones que participen en les diferents tasques de la comunitat. Tot seguit vam baixar al soterrani per continuar la celebració amb un refrigeri i poder compartir una estona de conversa entre tots els qui hi van assistir.