15 de juliol 2016

De Bufanúvols a Xerpes marxem del dissabte 16 al dimecres 27 de juliol, però cada grup va a un lloc diferent per adaptar-se al que necessiten els infants a cada edat.

Els Bufes aniran a una casa de colònies que es diu Els Caus de Mura, al Bages, al poble de Mura. Faran moltes activitats i algun dia també alguna excursió. També per a molts d'ells serà la primera vegada que es banyaran en un gorg al riu!

Els Trenques acamparan tots els dies al terreny de Can Llimós de les Lloses, al Ripollès, una zona molt bonica i també plena de gorgs. I encara serà més especial perquè els últims 5 dies de campaments vindran a acampar amb ells els Mowglis! Faran activitats separades però compartiran l'espai. Els Mowglis, abans de trobar-se amb els Trenques, hauran fet una ruta caminant per la zona, dormint cada dia a un poble diferent. Al final hauran passat per: Camprodon, Sant Pau de Segúries, Sant Joan de les Abadesses, Ripoll i Santa Maria de Matamala.

Els Xerpes també faran ruta, però en bici! Marxaran al Delta de l'Ebre i els primers dies faran una part de la Via Verda (Aldover, Prat de Comte, Horta de Sant Joan, Benifallet, Tortosa i Amposta); després ja podran descansar al Càmping de La Tancada a la punta del Delta, i podran banyar-se a la platja!

Els Apostrofats, com que és el seu últim any d'esplai com a nens/es, fan un viatge més especial, aquest any a Polònia! Tot el curs han estat recaptant diners per a poder pagar-se les despeses i per això ara ja són fora (del 2 al 13 de juliol). Quan tornin tindran dos dies per descansar i desfer la maleta, i ràpidament ja hauran de tornar a marxar per fer d'intendents, repartits en els altres grups de l'Esplai.

Els desitgem a tots que gaudeixin d’aquesta experiència que significa trencar la rutina del dia a dia del curs i que puguin veure complerts els seus objectius.