10 de febrer 2017

Convocatòria de l'Assemblea de la Comunitat

L'Assemblea del mes de febrer, que tindrà lloc el proper dilluns dia 13, a les 8 del vespre, la dedicarem a la presentació del llibre titulat "Aportacions catalanes universals”.

Es tracta d'un llibre impulsat per la Fundació Occitano-Catalana i editat per Pagès Editors, amb l'objectiu de donar a conèixer entre els ciutadans de Catalunya i de tot el món les aportacions fetes pel poble català al progrés general de la Humanitat.

Aquest contingut també ens ha de servir per augmentar la nostra autoestima com a poble i aconseguir un clar reconeixement internacional.

És un llibre que s'ha fet de forma col·lectiva, ja que una dotzena de persones han participat en la seva elaboració, i consta de tres parts: un breu resum de la història de Catalunya, l'explicació de 223 aportacions a partir de textos i fotografies, i l'opinió de 61 personalitats catalanes rellevants.

En la seva redacció hi han intervingut membres de la nostra comunitat, Joan Amorós en la direcció editorial, i Enric Cirici, un dels autors.

D’aquest llibre se n’han fet edicions en diferents idiomes, i ha estat ofert a personalitats rellevants de tot el món, entre ells el Papa Francesc.

Ens el presentarà el president de la Fundació Occitano-Catalana, en Joan Amorós Pla, membre de la nostra Comunitat.