02 de gener 2018

Quarantè aniversari del nostre Full Informatiu

El Full Informatiu de Sant Ildefons ha entrat en aquest any 2017 en el quarantè any de la seva existència, per tant amb l’exemplar d’aquest cap de setmana s’acompleixen aquests 40 anys.

El Full és una publicació petita i modesta que va néixer de la mà de Mn. Joan Alemany amb la voluntat d’informar les activitats parroquials, i que en el temps han mantingut els successius rectors Mn. Lluís Saumell i Mn. Josep m Jubany.

Mantenir la periodicitat setmanal ha estat sempre el seu objectiu. Segons es llegeix en aquests darrer Full, l’equip que el confecciona es “complau haver-ho aconseguit i esperem continuar així els anys que calguin. Ens felicitem per tot el que representa i agraïm sincerament la col·laboració de tots els que d’alguna manera hi han participat al llarg del temps.”

Des d’aquí volem agrair a les persones que de forma silenciosa i amb gran dedicació han fet possible que durant 40 anys poguéssim llegir cada setmana les noves de la nostra Parròquia i publicar reflexions que ens ajuden a anar fent camí i apronfondint en la nostra fe.

De debò, de debò, moltíssimes gràcies al Full per ajudar a fer comunitat !!!!