09 de febrer 2018

Assemblea 12 de febrer

Aquest any "Justícia i Pau” de Barcelona celebra cinquanta anys. Amb motiu d'aquest aniversari hem cregut que seria bo conèixer de primera mà la feina que fa aquesta institució. Per aquest motiu hem convidat per l'assemblea d'aquest mes de febrer al Sr- Eduard Ibáñez, director de Justícia i Pau de Barcelona. Serà el proper dilluns 12 de febrer, a les 8 del vespre.

Justícia i Pau és una entitat cristiana que actua a Catalunya des de l'any 1968 i que té per finalitat la promoció i defensa dels drets humans de les persones i els pobles, la justícia social, la pau i el desarmament, la solidaritat i la protecció del medi ambient.

Amb aquestes finalitats, Justícia i Pau es dedica a la sensibilització i informació de la ciutadania i a la incidència política sobre els poders públics, partits polítics, institucions socials i empreses privades, mitjançant activitats diverses, com campanyes públiques, informes, edició de publicacions, organització de congressos, conferències, seminaris, jornades, intervencions als mitjans de comunicació, etc.

Us hi esperem

Cordialment,


El Consell Pastoral